НАДЕЖДЕН ФИНАНСОВ ПАРТНЬОР

Партньорска програма

Добре дошли в партньорската програма на HeavyFinance. Печелете пари, като препоръчвате услугите на HeavyFinance на Вашите клиенти и приятели.

Ценим усилията за привличане на всеки клиент и затова предлагаме ваучер в размер на 100 евро за всеки препоръчан от Вас клиент, който бъде финансиран чрез платформата на HeavyFinance. Възнаграждението се получава два месеца след препоръката.

Кой може да се възползва от програмата?

Тази програма е предназначена за всеки, който контактува с фермери. Това може да бъдат продавачи на селскостопанска техника и оборудване, официални представители на марки, хора от банковата индустрия или фермери с широка мрежа от контакти.

Кого мога да препоръчам?

Няма ограничение за броя на лицата и фирмите, които може да препоръчате, стига да са нови клиенти на HeavyFinance, т.е. до момента не трябва да са кандидатствали за финансиране чрез HeavyFinance.

Как да препоръчам дадено лице?

Първо, трябва да попълните формата с Вашите данни за контакт и скоро ще Ви изпратим имейл със запитване как можем да се свържем с лицето, което препоръчвате.

Ще получите ваучер от 100 евро за всяко лице или фирма, които препоръчате, при условие, че те подпишат договор с HeavyFinance.

Препоръчан съм от някого. Какво следва?

Ще се свържем с Вас, като Ви уведомим от кого сте били препоръчани и ще обсъдим всички детайли, свързани с осигуряването на финансиране за Вашите бизнес нужди.

Попълнете формата

*или други дейности, изискващи комуникация с фермери

изпрати
Ačiū! Jūsų forma buvo sėkmingai išsiųsta!
Oi! Kažkas įvyko ne taip. Mėginkite dar kartą.