Партньорска програма

Добре дошли в партньорската програма на HeavyFinance. Печелете пари, като препоръчвате услугите на HeavyFinance на Вашите клиенти и приятели.

Бихме искали да Ви подкрепим в усилията да подпомогнете фермерите в техния избор на: подходящо селскостопанско оборудване,  вноски съобразно нуждите им или коректни финансови партньори. Препоръчвайки им финансиране от HeavyFinance,  Вие имате възможност да спечелите до 600 лева за договора, който сключат с нас.
За първия клиент предлагаме 600 лева, за втория - 400 лева и 200 лева за всеки следващ клиент. Възнаграждението се получава два месеца след препоръката.

Кой може да се възползва от програмата?

Тази програма е предназначена за всеки, който контактува с фермери. Това може да бъдат продавачи на селскостопанска техника и оборудване, официални представители на марки, хора от банковата индустрия или фермери с широка мрежа от контакти.

Кого мога да препоръчам?

Няма ограничение за броя на лицата и фирмите, които може да препоръчате, стига да са нови клиенти на HeavyFinance, т.е. до момента не трябва да са кандидатствали за финансиране чрез HeavyFinance.

Как да препоръчам дадено лице?

Първо, трябва да попълните формата с Вашите данни за контакт и скоро ще Ви изпратим имейл със запитване как можем да се свържем с лицето, което препоръчвате.

Ще получите ваучер за всяко лице или фирма, които препоръчате, при условие, че те подпишат договор с HeavyFinance.

Препоръчан съм от някого. Какво следва?

Ще се свържем с Вас, като Ви уведомим от кого сте били препоръчани и ще обсъдим всички детайли, свързани с осигуряването на финансиране за Вашите бизнес нужди.

Попълнете формата

*или други дейности, изискващи комуникация с фермери

изпрати
Ačiū! Jūsų forma buvo sėkmingai išsiųsta!
Oi! Kažkas įvyko ne taip. Mėginkite dar kartą.